VizioniLibonia

VizioniLibonia
3 825  794 146 375
Kanali zyrtar, të gjitha materialet qe janë të vendosura në këtë kanal janë në pronësi të produksionit D.P.T Vizioni & Libonia (C) & (P)
Te drejtat mbrohen dhe menaxhohen nga kompania OnAir Media sh.p.k
Email: Info@onair.be

Video

Komentáře

    VizioniLibonia