O Sa Mire

O Sa Mire
216  102 319 030
Ky është kanali zyrtarë i Seriali " O Sa Mire ", çdo javë pas transmetimit në Klan Kosovë, do të ngarkohen episodi më i ri dhe shum pjesë tjera nga episodi.

Video

Komentáře

    O Sa Mire